Snöbollar

Slog ihop en snabb sats snöbollar och rullade dom! Nu är dom färdiga och pryder kylskåpet så fint (tills dom blir uppätna hehe)

Nu blir det soffläge!


Kommentarer
Postat av: Carro

Okej, det är upp till var och en, men vet du vad resterande föräldrar tycker om det? Jag är bara rädd att Nacka kommun kommer införa fotostopp, eller ännu värre, inget firande med föräldrar alls (en del i förskolor i åkersberga) som många kommuner faktiskt infört. Och kan jag vara med och bidra till att det inte händer, så gör jag det. Jag har hellre foton att visa upp hemma än inga alls.

2011-12-15 @ 12:37:13
URL: http://cupofcoffe-x.blogspot.com
Postat av: Carro

Absolut förstår vad du säger. Det jag menar mest är att publicera offentligt, barnen får kanske fotograferas, men jag tror reaktioner dyker upp om man publicerar bilderna. Förstår du hur jag menar, jag själv som mamma tycker det är helt okej att föräldrar tar kort på mina barn, me jag tror jag skulle reagera ifall jag läser en för mig, egentligen okänd persons blogg och plötsligt finns mitt barn med. Att mina vänner gör det är en helt annan sak. Tycker jag. Det var inte syftat mot dig heller, inlägget alltså.. Tanken kom bara upp när jag skulle lägga upp bilderna och insåg att jag hade ett kort på bara mathilda ;-)

2011-12-15 @ 13:54:50
URL: http://cupofcoffe-x.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0