Vaniljkrämsbullarna!

Jonna om bullbakning klart!!!:
Jag skulle gärna vilja ha receptet på vaniljkrämsbullarna :)



Absolut ska du få det då ;)
Du gör bullarna precis som man gör vanliga bullar!
Men när du ska börja bre på allt gott på bullarna
så tar du först SMÖR, sen VANILJKRÄM ( alltså marsan sås som
du gjort tjock genom att ha mer pulver än mjölk)...
Svårare än så var det inte ;)


Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Hade jag inte brytt mig om vikten hade jag bakat dem på studs, men då jag vet att jag helst äter alla på en gång så skiter jag i det hahaha

2011-03-19 @ 09:26:32
URL: http://saratilling.se
Postat av: Jonna

Vad snäll du är! Tack så hjärtligt Emma :)kram

2011-03-19 @ 10:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0